Ar fi cazul sa am o explicatie pentru acest cuvant ridicat la rangul de concept central in jurul caruia se vor fi invartind toate scrierile mele.

E chiar amuzant ca atunci cand mi-a venit in minte n-am stat sa ma gandesc prea mult la de ce, ci l-am insfacat si am inceput sa construiesc in jurul lui castele de litere, idei si vise.

Mainly, twitch-ul pentru mine este acea zvacnire interioara care ma contureaza, fara neaparat a ma defini. I twitch, thus I live nu exprima altceva decat faptul ca fara zvacnire, fie ea de orice fel, contururile-mi devin difuze si obtuze.

Un impuls emotional care ma propulseaza pana-n tavan incetosandu-mi un pic viziunile despre lume si viata. That’s a twitch!

Un cuvant gandit si rostit in acelasi timp cu cineva apropiat. That’s another twitch!

Ritualuri fara de care viata mea nu ar fi atat de anxiolitica. Oh, that’s yet another twitch!

Pana si faptul ca tin mortis sa scriu anumite fraze in romana si altele in engleza desi urasc fenomenul de romglezare a populatiei contemporane mie. Twitchy twitch!

Partea buna la twitch e ca e datator de energie si inspiratie pentru mine. Partea mai putin buna ar fi ca creaza dependenta.

N-am de gand sa fac apologia etimologica a cuvantului “twitch”, pentru ca in fond si la urma urmei poate sa insemne “tic nervos” sau “spasm muscular”, sau poate pur si simplu sa fie extraordinar de sonor.

Whatever makes you twitch! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.