Busy – The Newest Defense Mechanism in Town

Busy – The Newest Defense Mechanism in Town

Stii cum e sa te duci la un WC care nu e al tau de acasa? Intri, inchizi usa, o incui, dupa care treci la treaba.

Si daca stii cum e la WC-urile mai mult sau mai putin publice, cu siguranta iti e cunoscuta situatia in care auzi pasi, dupa care se aude un ciocanit puternic in usa concomitent cu o apasare de clanta.

Iar tu, dinlantrul toaletei, vadit deranjat de intruziune zici, strigi, tipi:

Ocupat!

Mda, asta e o situatie de ocupare a timpului care pur si simplu exista. Oamenii trebuie sa mearga si la baie din cand in cand. Satisfacerea nevoilor de baza – caca, pipi, papa, nani, sex nu-i usor lucru!

Mai ales cand esti atat de ocupat cu altele, cum ar fi fuga de tine insuti sau de altii care te-ar putea oglindi atat de puternic incat mai bine ne vedem la anul si la multi ani.

Cica…

De ce as face asta?

Daca ma ajuta, de ce sa ma opresc?

Stiu cand ma trezesc, stiu ce am de facut, stiu ca fiecare minut e mai mult sau mai putin calculat, si mai ales stiu ca nu pot sa ies cu nush cine (se stie el/ea cine) pentru ca sunt atat de ocupata.

Pe bune ca vreau, dar imi e absolut imposibil.

Hai sa incercam… mai incolo… la vara… anul viitor… poate in alta viata!

Oamenii ocupati sunt social acceptati.

Doar nu o sa le spui prietenilor cu care simti ca nu mai ai nimic in comun: Bai, stii, eu cred ca nu mai avem nimic in comun asa ca nu prea are sens sa ne mai vedem!

Sau oamenilor care iti trezesc reactii puternice: Stii ce, acum io sunt cu creierii prastie, iar de fiecare data cand ma vad cu tine prastia se intinde ca la balamuc, asa ca mai bine amanam testarea cauciucului din prastie pentru catva timp.

Sau oamenilor carora simti ca le datorezi niste timp si atentie, ca si ei ti le-au dat pe ale lor: Auzi? Stiu ca tu ai fost acolo pentru mine intotdeauna, dar eu nu pot face acelasi lucru. De fapt, nu prea imi vine, ca nu vreau.

Asa ca recurgi la: Pffff, daca ai stii cate am pe cap! Nici eu nu mai stiu in ce directie sa o apuc. Sunt foarte ocupat, dar cu proxima ocazie promit ca ne vedem.

Stiu, unele lucruri mai bine raman nespuse, dar eu militez pentru comunicare deschisa si autentica! Ca asa sunt eu, mai din topor.

Ca ma enerveaza teribil sa citesc in mesajul tau digital, analogicul pe care nu ai curaj sa-l aduci la suprafata!

Ca imi plac oamenii care nu fug!

Imi plac aia care stau si poate chiar sunt in freeze, dar stau acolo.

In apropiere.

In contact.

In relatie.

Acum lasand filozofia la o parte, aflati despre mine ca sunt o persoana foarte ocupata.

I’m officially occupying myself!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.