Pana la urma cine vrea sa aiba pieptul mare?

Pana la urma cine vrea sa aiba pieptul mare?

Raspuns: Toata lumea! Cu mic si cu mare, tot omul, respectiv oama, vrea sa scoata pieptul cat mai in fata. In fata celor din jur. Care sa ramana ca trazniti in adoratie si sa zica:

XY1: Mama, ce piept mare ai! Dar de ce ai pieptul atat de mare?
XY2: Ca sa tin piept greutatilor vietii… 😀
XY1: Cu cat tragi la bench-press?
XY2: Cu 50, frate!
XY1: Si flotari?
XY2: 100…Intr-o mana.
XY1: Pe bune?
XY2: Pai si de cat timp faci sala?
XY1: Ehee, de cand eram un biet fetus in burta lu’ muma-mea! Si uite ce frumos sunt acum. Mor femeile dupa mine!

If so, urmeaza sfatul Parazitzilor: Fa-ti un control! Amanuntit, care sa inceapa de la cap. E chestia aia insurubata intre umeri pe care nu o folosesti prea des. Poate doar atunci cand tre’ sa dai un cap in gura vreunui dusman.

Cat despre reprezentantele secsului frumos si slab, unde nu-i tzatza, e push-up. Up pana in gat. In loc de amigdale. Ce mistooo! Anti-gravitational as putea spune. Saaaau, unde nu-i tzatza, va fi substitut. A se intelege ca intotdeauna am considerat ca daca vrei sa iti faci vreo modificare corporala care te face sa te simti mai bine in pielea ta, go ahead.

Dar cu ceva bun-simt estetic. Adica nu cred ca vrei neaparat sa ai doi pepeni pe care sa iti poti tine laptopul cand stai in pat, sau tava cu mancare when having breakfast in bed. Sa nu mai vorbim de dormitul pe burta, care ori dispare complet, ori se lasa cu niste dureri de spate crunte.

Cum sa renunti la dormitul pe burta de dragul a 1000ml/tzatza? Chiar merita? O sa te iubeasca barbatul mai mult? Ah, el te-a sfatuit sa iti pui atat? De ce nu ma mir? Pai si nu e fain acum cand iesiti in club impreuna? Tu si tzatzele tale la bratul lui, al zeului.

Tot se uita dupa alte dudui? Pai nu a zis ca se uita inainte ca tu nu aveai tzatze? Nu mai inteleg nimic… Daca tot se uita, inseamna ca mai trebuie sa iti mai face ceva operatii estetice ca sa fii perfecta! Pentru el, si doar pentru el. Pentru ca pentru el traiesti, pe el il visezi, pentru el pictezi.

Nu pictezi? Ar trebui sa te apuci! Ce-ar fi daca, sa zicem, prin absurd, ai gandi pentru tine…Si implicit ai incepe sa faci lucruri pentru tine. Sau sa refuzi sa faci lucruri. Tot pentru tine? Mama nu te-a crescut asa, sa-l nesocotesti pe barbat. Daca faci asa, cine o sa te mai ia de soata? Caci visezi la caznicie mai obsesiv decat viseaza el la noua lui masina.

How about just feeling genuinely good with yourself as you are and for who you are? Nu zic acum sa nu te mai epilezi sau ingrijesti for that matter. Si asta se aplica si la femei si la barbati (mai nou toata lumea se epileaza) :)). Imaginea se sterge la prima ploaie mai intensa. Si ramane ceea ce ramane.

Daca in spatele imaginii nu e nimic, atunci o sa devina destul de invizibila treaba, nu credeti? Just another thing to exercise your neurons! 😉

One Response »

  1. Organul pe care-l exersezi, crește. Unii-s cu bicepșii, alții cu peptul, unii cu al 3-lea picior, în timp ce unii, din fericire, au parte de exercitii menite a dezvolta mansarda.

    Iar despre treaba cu simtitul bine in propria piele, vorbim de fizic aici (care, mama lui, e așa cum e și nu se prea poate face mult în direcția asta), sau o dăm în altele, mai de personalitate, dacă-mi permiți să fiu subtil? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.